Velkommen tilbake 5.-10. trinn

Endelig skal alle elevene få komme tilbake til skolen, og vi starter allerede i morgen tirsdag 12. mai. Det blir noen endringer på skolehverdagen som mest sannsynlig varer ut resten av skoleåret. 1.-4. trinn tar bussen som vanlig på morgenen med retur fra skolen klokken 13.00 ikke 14.00. Dette gjelder alle dager også onsdager. For elever fra Oksfjord, gjelder vanlig bussrute både morgen og ettermiddag.

2020-05-11

For 5.-10. trinn starter bussene slik:

Sørkjosen: 08.45

Storvik: 09.00

Snemyr: 08.45

Retur fra skolen som vanlig klokken 14.00, gjelder også onsdager

Taxien fra Rotsund går klokken 08.10 fra familien Vang.

ELEVER SOM HAR SØSKEN PÅ BUSSEN MÅ SITTE I LAG. DETTE PGA. LITEN KAPASITET.

Skoleskyss

Elevene må huske å holde god avstand, både mens de venter på bussholdeplassen og i bussen. Det vil være oppmerket hvilke plasser elevene kan bruke i bussen.

Elevene må reise til ulike tider enn det som er best tilpasset skolestart og skoleslutt, dette for å sikre god smittvernshåndtering på bussene. Straumfjordnes skole har inngått en avtale med Troms Fylkestrafikk om å fordele elevene på ulike bussavganger.

Fung. rektor                                                                                                  Fung. inspektør

Tor-Arne Isaksen                                                                                          Vilde W. Steinsvik